replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月25日星期五

K.Swiss World Time 503

Vandaag draag ik een nieuw merk op deze blog, maar een van de meer bekende namen in de trainers / sneakers.
Dit horloge is mijn eerste horloge van het Amerikaanse merk K.Swiss. Het merk K.Swiss werd in Californië begonnen in 1966 door twee Zwitserse broers, op basis van hun liefde van Tennis. Ze produceren voornamelijk Atletiek schoenen, maar in de loop der jaren hebben geproduceerd een scala van horloges ook.
Dit horloge heeft het modelnummer van 93-0038, en er is een naam op de voorzijde, die zegt Wereldtijd 503. Het horloge is een groot LCD-model met een ongebruikelijke vorm geval. Het LCD heeft 3 regels van informatie in een hoekig cijferige design. De bovenste regel heeft de kleinste tekst en omvat de dag en datum, met de iets grotere bottom line die seconden. De tijd is het grootste deel van het scherm, en heeft 4 cijfers over de middenlijn. Het lijkt te zijn ontworpen als een sport te kijken, en heeft de gebruikelijke scala van modi - chronograaf, timer, wereldtijd, en 2x alarmen, en er is een EL-achtergrondverlichting voor 's nachts gebruik.
De kast en band is het ongewone deel van het ontwerp en maakt het horloge opvallen. Het midden van de zaak is wit plastic, en de witte rubberen band is ontworpen in een stuk en spleten, waar het geval is, gaan rond de beide zijden van het geval.
Het horloge is waterdicht tot 30 atm (die een Europees model suggereert) en werd geassembleerd in China. De K.Swiss logo is op de voorkant van het horloge boven de LCD, en is ook gegraveerd op de achterplaat.
Er is geen informatie over wanneer dit horloge werd gemaakt, maar ik denk dat het was uit de late jaren '90 of begin 00s toen het merk ging door een grote push marketing.
Bekijk meer replica horloge en breitling

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex